Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Schaakvereniging Wassenaar

Doe mee met de Schaak Off

14 september 202236 second read

Maandag, 19 september, organiseert Sv Wassenaar in samenwerking met de KNSB de Schaak Off in het Deijlerhuis, Hofcampweg 3, aanvang 19.45 uur. Huisschakers kunnen op deze avond kennis maken met het schaken op onze schaakclub. Deelname is gratis.

Het is voor de tweede maal dat de Schaak Off wordt gehouden. Iedere deelnemer wordt ingedeeld in een vierkamp met deelnemers die ongeveer even sterk zijn en speelt drie partijen van circa 25 minuten per persoon per partij. De winnaar van een vierkamp plaatst zich voor de regionale finale. En wie daar wint, kan meedoen aan de landelijke finale.

Iedereen die zin heeft om op dit gezellige toernooi zijn krachten te meten met onze clubleden, is maandag, 19 september, van harte welkom. Graag aanmelden via info@schaakclub-wassenaar.nl 

 

Tags

Schaak OffSchaakvereniging WassenaarSchakenWassenaar
Back To Top