Skip to content

Verkeersmaatregelen rondom Tina Festival op 17 en 18 september

14 september 20222 minute read

Op zaterdag 17 en zondag 18 september 2022 wordt op Duinrell het Tina Festival georganiseerd. In afstemming met Duinrell, de politie en Rijkswaterstaat wordt er een aantal maatregelen genomen om het verkeer in Wassenaar in goede banen te leiden. Ondanks deze extra verkeersmaatregelen, is verkeershinder in Wassenaar onvermijdbaar. Houdt u daarom op zaterdag 17 en zondag 18 september tussen 8.30 en 12.00 uur rekening met extra reistijd in en rondom Wassenaar.

Om het verkeer zo goed mogelijk te laten doorstromen, worden de volgende maatregelen genomen:

  • Op rotondes en kruispunten richting Duinrell worden verkeersregelaars ingezet.
  • Op beide dagen zet Duinrell pendelbussen in tussen Den Haag Centraal Station en Duinrell. Deze bussen krijgen ontheffing om over de Jagerslaan te rijden. Concreet betekent dit dat de breedtebeperking op de Jagerslaan gehandhaafd blijft, maar dat dit niet voor de pendelbussen geldt.
  • Op het moment dat er filevorming ontstaat tot aan de rotonde met de Van Zuylen van Nijeveltstraat/Van Oldenbarneveltweg, worden er langs de N44 tekstwagens ingezet. Het verkeer wordt dan via afrit 8 en de N206 naar Duinrell verwezen. Tegelijk hiermee krijgt het verkeer vanuit Den Haag richting Lieden langer groen licht op de kruisingen Rijksstraatweg/Lange Kerkdam en Rijkstraatweg/Rozenweg.
  • Als het verkeer op de N44 na de inzet van tekstwagens alsnog vastloopt, worden er verkeersregelaars ingezet op de kruisingen Rijksstraatweg/Lange Kerkdam en Rijkstraatweg/Rozenweg.

Tags

DuinrellGemeenteTina FestivalVerkeershinderVerkeersmaatregelenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top