Skip to content
Archieffoto. Fotocredit: PR

Messiaskerk viert Bazaar weer groots

15 september 20222 minute read

Op zaterdag 1 oktober aanstaande is het zover, na drie jaar is er weer een grootse Bazaar in de Messiaskerk. Befaamd om de mooie artikelen, de lekkere hapjes en drankjes maar vooral de gezelligheid. Vele vrijwilligers zetten zich in om de bezoekers aan mooie boeken, kleding en sieraden te helpen. Maar ook kerstspullen, speelgoed en snuisterijen worden elk jaar gretig afgenomen.

U bent tussen 10.00 – 16.00 uur weer van harte welkom om te komen struinen langs onze kramen, te genieten van al het lekkers, en die éne mooie aankoop te verzilveren. Heeft u nette en goede spullen liggen die u niet meer gebruikt? Gun ze dan een tweede leven en lever ze in voor de Bazaar.

Het inzamelen is gereduceerd naar twee avonden: woensdagavond 28 en donderdagavond 29 september, van 18.00 – 20.30 uur. Op dinsdagavond is er geen mogelijkheid meer om items in te leveren. Alleen items die schoon, heel en nog bruikbaar zijn worden ingenomen. Geen groot meubilair. De Messiaskerk veiling blijft een traditie maar maakt ook dit jaar geen deel uit van de MK Bazaar. We hopen u later dit jaar te informeren over onze nieuwe plannen.

Prachtige prijzen bij de loterij
Een bekend terugkerend onderdeel van de MK Bazaar is de loterij. Met dit jaar wel heel mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de Wassenaarse ondernemers. Van cadeaubonnen tot beautyproducten en van levensmiddelenpakketten tot gourmet- en visschotels. De loten zijn te koop tijdens de Bazaar op zaterdag 1 oktober of via 06-33257416. De trekking is begin oktober, dus niet tijdens de Bazaar, en alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Kortom, koop loten, steun onze goede doelen en maak kans op prachtige prijzen!

We hopen weer een mooi bedrag op te halen voor de drie goede doelen die de MK Bazaar dit jaar ondersteunt: Stichting Leergeld Wassenaar, Stichting Sterk en Positief en de kerk zelf. En u kan daaraan bijdragen! Onze vrijwilligers hebben er weer zin in, we zien uit naar uw komst.

De Bazaar vindt plaats in de Messiaskerk (achter de Albert Heijn), Zijllaan 57 in Wassenaar.

Tags

BazaarLoterijMessiaskerkPrijzenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top