Ga naar hoofdinhoud

Marc Fischer benoemd tot nieuwe directeur-bestuurder WBV St. Willibrordus

17 september 202243 second read

De Raad van Commissarissen (RvC) van Woningbouwvereniging St. Willibrordus heeft Marc Fischer benoemd tot nieuwe directeur-bestuurder. Dat meldt de woningbouwvereniging op haar website. Fischer volgt daarmee interim directeur-bestuurder Jokee ten Brink en de vorige bestuurder Wil van Dam, die in oktober 2021 plotseling overleed. 

De RvC stelde na een selectieprocedure vast dat de eigen organisatie een opvolger reeds in huis had in de persoon van Marc Fischer. De voormalig manager Vastgoed van de woningbouwvereniging zegt verheugd te zijn over zijn nieuwe rol als directeur-bestuurder. Hij ziet uit naar het realiseren van de doelstellingen van de woningbouwvereniging.

Tegelijkertijd onderkent hij de huidige uitdagingen van beperkte beschikbaarheid van woningen, de grote duurzaamheidsopgave en meer recente opgaven. “Door hoge inflatie en energielasten staan betaalbaarheid en leefbaarheid ernstig onder druk. Ik pak graag de handschoen op samen met onze belanghouders, waaronder Huurdersvereniging Rozenstein en de gemeente Wassenaar.” 

 

 

Tags

Directeur-bestuurderMarc FischerWassenaarWBV St. Willibrordus
Gerelateerde artikelen
Back To Top