Skip to content
Fotocredit: Politie Wassenaar

25 jaar Roze in Blauw

24 september 202229 second read

Ben jij bekend met Roze in Blauw? Dit is het landelijk netwerk van de politie voor lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender, intersekse en queer personen (LHBTIQ+) dat deze maand 25 jaar bestaat. Het netwerk is onder de naam Roze in Blauw Den Haag ook in ons werkgebied actief.

Krijg jij te maken met discriminatie, bedreiging, mishandeling of andere strafbare zaken gerelateerd aan je seksuele oriëntatie of genderidentiteit? Maak daar dan melding van! Doe dat bij spoed altijd via 112. Is er geen spoed, dan kun je contact met de politie opnemen via 0900-8844 of met Roze in Blauw via 088-1691234.

Tags

BedreigingDiscriminatieLHBTIQ+MeldenMishandelingPolitie WassenaarRoze in BlauwWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top