Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: N. Senf

Theaterseizoen lachend en swingend van start in Theater Warenar

24 september 20222 minute read

Tijdens de Ware Mix previewavond van Theater Warenar afgelopen zaterdagavond, trapten Thijs van de Meeberg, Martijn Kardol en Diederick Ensink het seizoen af, met ieder ruim een kwartier uit hun komende voorstelling. De avond werd vakkundig aan elkaar gegrapt door Greg Shapiro, dus lachen was een garantie deze avond. Vervolgens klonken er zondagmiddag, uit alle hoeken en gaten, nostalgische Jazz klanken van de Dutch Swing College Band en de legendarische saxofonist Scott Hamilton, die de volle zaal bijna twee uur wisten te roeren.

Voor de tweede keer hield Theater Warenar een previewavond onder de naam Ware Mix, waar het publiek kan proeven aan talent dat men nog niet kent uit het komende Theaterprogramma. Programmeur Nicolette Senf koos dit keer voor drie talentvolle artiesten die nog aan het begin van hun carrière staan of net solo zijn gegaan. Het publiek in de zaal werd van grap naar grap geleid door cabaretiers Thijs van de Meeberg (23 mrt ’23) en Martijn Kardol (18 mrt ’23) en zong uit volle borst mee met de zeer muzikale Diederick Ensink (22 jan ’23). Comedian Greg Shapiro begeleidde het publiek al grappend langs persoonlijke videoboodschappen van Huub Stapel, Kees van Amstel, Andries Tunru en Theo Nijland, en liet ook zijn wereldberoemde “…great again” stem tevoorschijn komen.

Naast cabaret ook aandacht voor toneelvoorstellingen als “Komt een vrouw bij de dokter” en “In de schaduw van Rembrandt” en theaterconcerten van o.a. Joost Spijkers, Harry Sacksioni, Neil Diamond Memories Band en de uit Wassenaar afkomstige VanWyck, oftewel Christine Oele.

Zondagmiddag zat de Theaterzaal helemaal vol voor het concert van de Dutch Swing College Band en Scott Hamilton. Naast een geweldige muzikale middag vol herinneringen voor de aanwezigen, ook een benefietconcert in het teken van “Support Casper”, de campagne van de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Dankzij een gulle donatie kon Stichting Beheer Warenar een mooie cheque overhandigen. Het weekend werd afgesloten met een dinerbuffet omlijst door muziek van een gezellig Jazz trio.

Dit weekend heeft het publiek weer enthousiast gemaakt voor een nieuw Theaterseizoen, en dat was maandag meteen goed te zien in de kaartverkoop. Een derde van het totale aanbod aan kaarten is al verkocht en er meerdere voorstellingen (bijna) uitverkocht.

Ga ook UIT in het Theater dicht bij huis: Kom naar Theater Warenar!

Online Kaartverkoop www.warenar.nl/programma-22-23
Theaterkassa geopend: maandag & woensdag 10.00 – 14.00 uur | 070 511 8382
Theater Warenar Kerkstraat 75, 2242 HE Wassenaar

Of mail naar kassa@warenar.nl | www.warenar.nl

 

Tags

Avondje WarenarStartTheater WarenarTheaterseizoenWare MixWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top