Skip to content

Gezinskerk Wassenaar: Meld je kinderen aan voor eerste H. Communie

26 september 202230 second read

Voor kinderen die hun eerste H. Communie (EHC) willen doen, is groep 4 in onze parochie H. Augustinus daarvoor het moment. Het project ter voorbereiding gaat van start op zondag 9 oktober a.s. en duurt ongeveer het hele schooljaar. Belangstellenden kunnen een mail sturen met daarin de naam en leeftijd van uw kind: gezinskerk-wassenaar@parochie-augustinus.nl.

Soms komt het voor dat uw kind nog niet is gedoopt, maar dit wel de bedoeling is. Vermeld dit dan even bij de aanmelding; uw kind kan dan gewoon al starten met het EHC project en er is voldoende tijd om een
afspraak te maken voor het H. Doopsel.

Tags

AanmeldenGezinskerkHeilige CommunieParochie H. AugustinusWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top