Skip to content

De leukste proeverij van Wassenaar!

27 september 20222 minute read

Dat is de Wassenaarse Vrijwilligersproeverij op 8 oktober. Van 10.00 tot 15.00 uur openen verschillende organisaties hun deuren. 

Door middel van een inspirerende puzzel(fiets)tocht kom je langs de leukste verenigingen, stichtingen en organisaties. Zo kan jij zien en proeven wat de vrijwilligers daar doen en wat ze er van vinden. 

Ook hebben we een verrassende minivrijwilligersmarktbij het Van Heeckerenhuis van organisaties die mee willen doen maar niet de deuren kunnen openen. Wie weet zit er wel eenleuke vacature bij voor jou! Bij deze een greep van de vacaturesvan de organisaties die zichtbaar zijn tijdens de Wassenaarse Vrijwilligersproeverij.

• De Wereldwinkel Wassenaar is met spoed op zoek naar iemand die het verkoopteam komt versterken. Dus lijkt verkopen jou leuk en vind je het belangrijk dat er een eerlijkere verdeling is van de rijkdom in de wereld? Reageer dan snel!(Vac.G.058)

• Jonge mensen met een handicap hebben ondersteuning nodig met allerlei activiteiten. Help jij Gemiva met het geven van deze ondersteuning? (Vac.A.077)

•  SMOW is op zoek naar meerdere mensen voor verschillende functies. Zo zoeken ze iemand die samen wil winkelen, een vrijwilliger voor het project Vitaal Ouder Worden en hulp bij de financiële administratie van de cliënt (Vac.A.044, A.142, B.072)

• Het Hospice Wassenaar is op zoek naar iemand met gouden handen die kan helpen het prachtige monumentale pand te onderhouden(Vac.L.017)
 

Op 4 oktober zijn wij samen met o.a. Fonds 1818 in de Warenar! Alle vragen omtrent het aanvragen van donaties voor jouw maatschappelijke project kunnen gesteld worden. Kom jij ook? Kijk snel op onze website! 
www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070-5113133

Tags

Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top