Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: WZK Tri-Team

Druk weekeinde Lopers WZK Tri-Team!

27 september 20223 minute read

De lopers van het WZK Tri-Team hebben een druk, maar zeer geslaagd weekend achter de rug. Op zaterdag werd er gewandeld in Leiden, daar vond voor de eerste keer de 100 Bruggenloop plaats.

Een mooie route door de binnenstad van Leiden over meer dan 100 bruggen. Door een stempelkaart vol te wandelen en deze in te leveren bij de finish ontvingen de deelnemers een fraaie medaille. Eveneens op zaterdag vond er in Katwijk de zwaarste halve marathon van Nederland plaats.

Een mooie groep Tri-Teamers verscheen hier aan de start. De route bracht de lopers naar het Panbos en via de Wassenaarse slag naar de oprit van het strand om de laatste 5 km tegen de elementen te knokken, op weg naar de finish.

Met windkracht 6 tegen en pittige buien, deed de zwaarste van Nederland zijn naam weer eer aan. Alle toppers bereikten de eindstreep en ontvingen ook hier prachtig eremetaal. Zondagmorgen vroeg was Leiden weer in de ban van de 100 Bruggenloop. Ditmaal kon er hardlopend genoten worden van de route, waar de dag ervoor de wandelaars al hun voetsporen hadden achtergelaten.

Er kon gekozen worden voor een 9 km loop met 52 bruggen of een 19 km loop met alle 100 bruggen hierin verwerkt. Het spreekwoord ‘na regen komt zonneschijn’, ging zondag mooi op want na een frisse bui kwam de zon erbij en liepen de deelnemers onder perfecte omstandigheden naar de finish op de Vismarkt alwaar ook zij de medaille in ontvangst mochten nemen. Het laatste evenement vond plaats in de Hofstad oftewel Den Haag.

De CPC stond na een lange tijd weer op het programma en op alle afstanden waren Tri-Teamers te vinden. Op de 5km, de 10km en de halve marathon genoten de leden van een waar loopfeest dat de CPC elke keer weer is.

Schitterende en uitdagende routes voor een ieder, is wat deze loop biedt en de lopers kwamen dan ook moe maar zeer voldaan onder de finishboog op het Malieveld door. Hiermee kwam er een eind aan een weekend vol met hardlopen waar de lopers van WZK Tri-Team met trots en genoegen op terug kijken.

Klaar voor nieuwe loopavonturen! Neem eens een kijkje op onze site www.tri-team.nl  voor veel meer leuke loopverslagen of kom gewoon een keer gezellig meetrainen!

Elke dinsdag- en donderdagavond om 19:00uur. Voor meer info check de site of stuur een mailtje naar tc@tri-team.nl

Tags

Back To Top