Skip to content
Fotocredit: PR

‘Duinrell 15 van Wassenaar’ alles over het parcours, verkeer en de vrijwilligers!

28 september 20222 minute read

De teller van het aantal inschrijvingen blijft oplopen, geweldig om te zien dat zoveel hardlopers, maar inmiddels ook al een heel aantal wandelaars er weer zin in heeft om op 9 oktober a.s. te gaan genieten van ‘de Duinrell 15 van Wassenaar”. Het parcours is te bekijken op onze website: www.de15vanwassenaar.nl/evenement/parcours/.

Superhandig om te weten hoe laat de renners door jouw wijk heen komen om ze toe te juichen….. Aanmoedigingen wordt door de lopers namelijk enorm gewaardeerd. En het is leuk om gasten en dorpsgenoten te zien genieten van jouw enthousiasme en gastvrijheid. Graag nodigen wij je dan ook uit om in de eigen straat muziek te maken. Dat kan met een gettoblaster, een piano of een autoradio. Als je plannen concreet zijn, geef ze dan door via info@de15vanwassenaar.nl zodat we het op de kaart kunnen zetten.

Ook geeft het plaatje van het parcours je informatie over mogelijke verkeersoverlast. Tot de Prinses Marielaan wordt alle verkeer kortstondig stilgelegd. Vanaf de Houtlaan terug naar het centrum laten de verkeersbegeleiders auto’s en fietsen door als dit mogelijk is. Wassenaar Zuid wordt gedurende “de 15” afgesloten, waarvoor veel dank voor het begrip aan de bewoners! De extra kosten voor deze afsluitingen worden door de Wassenaarse bedrijven Van Wijk Notarissen en JK van de Dool gedragen, ook grote dank daarvoor!

Last but not least doen we nog een keer een hartelijke uitnodiging om actief mee te doen als vrijwilliger! Dat kan als verkeersbegeleider, waarbij je echt meehelpt te zorgen voor een veilig parcours en vlotte doorstroming, maar ook bij een waterpost, de garderobe en in het algemeen zijn extra handen altijd fijn! Totaal moeten we meer dan honderd vrijwilliger posities bemannen, dus participatie van dorpsgenoten is essentieel voor een succesvol evenement.

Na de finish genieten lopers, vrijwilligers en supporters na op Blauw-Zwart. Hier worden rond 16.30 uur de winnaars en andere “prijzenswaardige” deelnemers gehuldigd en zal er na afloop een gezellige afterparty zijn met DJ. Er zijn diverse foodtrucks en barretjes die tot ongeveer 20.00 uur open blijven. Maak dit feest gezellig mee!!!

 

Tags

De 15 van WassenaarHardlopenParcoursVerkeerVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top