Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Blauw Zwart

Blauw-Zwart MO10 wordt steeds beter

1 oktober 202248 second read

Zaterdag 24 september stonden er weer een hoop supporters langs de lijn. Ondanks het weer lijkt niemand iets te willen missen van onze jongste meiden. De meiden spelen met heel veel plezier en ondanks de vele tegendoelpunten gaat het steeds beter.

Zaterdag wisten ze zelfs drie keer te scoren! Salwa maakte het eerste doelpunt en in de tweede helft schoot ook Ramona te raak. De laatste goal delen Julia en Isa-Mara, zelf wisten ze ook niet wie de bal als laatste had geraakt. Het is heel leuk om naar de meiden te kijken en we weten zeker dat ze snel een overwinning zullen gaan boeken! Zolang ze met zoveel plezier en enthousiasme blijven spelen, gaat het helemaal goed komen!

Wil jij nou ook op voetbal? Of twijfel je nog? Kom een keer meetrainen met het leukste team van Blauw-Zwart. Neem gerust contact op met Nathalie Vosse (ook voor andere meidenteams, nathalie_vosse@hotmail.com), of kom een kijkje nemen op de training!

PosterMeidentraining

Tags

Blauw-ZwartMeidenvoetbalMO10VoetbalWassenaar
Back To Top