Skip to content
Fotocredit: Blauw Zwart

Sponsors Blauw-Zwart 1 tekenen nieuw contract

1 oktober 20222 minute read

Zaterdagmiddag 24 sept. 2022 was een belangrijke dag voor Blauw-Zwart. In de rust van de eerste competitiewedstrijd Blauw-Zwart – DWO, die in 0-0 eindigde, werden de sponsorcontracten getekend van de hoofdsponsor van ons eerste elftal dat onder leiding van onze nieuwe trainer Alan Campfens staat, en van de 2 subsponsors.

Onder toeziend oog van de nieuwe voorzitter van de sponsor en Business Club Henk Bos, een functie die Marco Lagerberg jaren met flair heeft vervuld, tekende de directeur van Lagerberg Verhuisgroep, Marco Lagerberg als eerste. Hij heeft de familietraditie voortgezet als sponsor. Zijn vader voetbalde en sponsorde Blauw-Zwart en dat doet nu Marco. Hopelijk geeft hij ter zijner tijd het sponsorstokje over aan zijn zoon Dunke, De hoofdsponsor tekende voor weer 3 jaar.

Naast hem tekende directeur Ron Raaphorst van MaXXus Communications, een echte Blauw- Zwarter in hart en nieren, nu ook weer als mede subsponsor, en als derde Leon Borsboom van Bella Schoonmaak, ook een Blauw-Zwarter pur sang.  Voor de club zijn dit hele belangrijke sponsors die het hele jaar door de club op vele manieren steunen, waardoor we die dingen kunnen doen die nodig zijn.

Het contract geldt weer voor 3 jaar, dus de komende jaren kunt u hun namen op de shirts en op de reclame uitingen zien staan. Het bestuur en de hele club en ook alle overige sponsors en partners van Blauw-Zwart danken deze 3 kanjers voor hun bijdrage.

Tags

Blauw-ZwartSponsorcontractenSponsorsVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top