Skip to content
Fotocredit: Tennispark "De Oude Eik"

Tennisclubs met de beste reviews; ‘De Oude Eik’ op 4e plaats

1 oktober 20222 minute read

Nederland kent zo’n 1650 tennisverenigingen die samen een miljoen liefhebbers de mogelijkheid bieden hun favoriete sport te beoefenen. Kelbet.nl keek naar de populairste clubs op basis van online reviews die deze verenigingen kregen op beoordelingssites zoals Google Rating, Tripadvisor en Yelp Reviews, en berekende het gemiddelde.

Met een gemiddelde score van 4,9 (van 5) staat het PARK Tennis in Amstelveen bovenaan. Leden en bezoekers kunnen de sfeer en de faciliteiten wel waarderen. ‘De mooiste old school gravel banen’, schreef een bezoeker en ‘voortreffelijke catering’. Op de tweede plaats vinden we TC Rijpwetering, ook met een 4,9. ‘Een leuke, gezellige tennisclub’, valt te lezen in de reviews. Als derde op de lijst staat TC Linnaeushof in Amsterdam met een score van 4,8. Deze kleinschalige vereniging midden in Amsterdam-Oost heeft drie hardcourt banen en een clubhuis. Een reviewer schreef: ‘Een fantastische sfeervolle locatie, leuke banen’. Zo blijkt maar weer dat het niet grootschalig hoeft te zijn.

Als vierde in de ranglijst zien we Tennispark De Oude Eik in Wassenaar. ‘Wat een mooi, chique, tennispark. Nostalgie’, lezen we in de reviews. Op plek vijf, met een beoordeling van 4,8, vinden we de eerste studententennisvereniging in de lijst: TC Veracket uit Groningen. ‘Met afstand de gezelligste en leukste club van Groningen’, lezen we in de reviews.

Andere studententennisverenigingen worden ook goed beoordeeld. Zo vinden we GTC Walhalla uit Wageningen op de zesde positie met een score van 4,8. De homepage van de vereniging is Engelstalig en dat maakt duidelijk dat vele nationaliteiten hun weg naar deze club hebben gevonden. TC Ludica uit Enschede is ook een studentenclub met een uitstekend cijfer, ook een 4,8 (de volgorde zit hem in de afronding). Studenten van de Saxion Hogeschool en Universiteit Twente kunnen lid worden. ‘Zeer leuk plekkie om een balletje te slaan. Ook zeker een leuk plekkie om erna een biertje te nuttigen.’, zo vat een bezoeker samen in zijn review.

Methodologie

Kelbet.nl verzamelde reviews van Google, Tripadvisor en Yelp in de tweede week van september. Het gemiddelde werd genomen voor het overzicht.

Over Kelbet.nl

Kelbet.nl is een gids voor online sportweddenschappen en games voor beginners en gevorderden. Je vindt er vergelijkingen van legale websites voor sportweddenschappen, gratis tips, voorspellingen en strategieën voor online wedden en de beste bonussen en speciale aanbiedingen. https://www.kelbet.nl

Tags

Kelbet.nlTennisclubTennispark De Oude EikWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top