Skip to content
Fotocredit: PR

Het startschot klinkt bijna voor de ‘Duinrell 15 van Wassenaar’!

5 oktober 20222 minute read

Aanstaande zondag is het zover! Met 650 hardlopers aan de start lost burgemeester De Lange om 14.30 uur het startschot voor het hardloopfeest van Wassenaar!! Kijk vooral nog even op onze site (www.de15vanwassenaar.nl/evenement/parcours/) voor het parcours.

Superhandig om te weten hoe laat de renners door jouw wijk heen komen om ze toe te juichen, muziek te maken of gewoon te genieten van al die blije hoofden van rennende dorpsgenoten en gasten! Ook geeft het plaatje van het parcours je informatie over mogelijke verkeersoverlast. Tot de Prinses Marielaan wordt alle verkeer kortstondig stilgelegd. Vanaf de Houtlaan terug naar het centrum laten de verkeersbegeleiders auto’s en fietsen door als dit mogelijk is.

Wassenaar Zuid wordt gedurende “de 15” afgesloten, waarvoor veel dank voor het begrip aan de bewoners! De extra kosten voor deze afsluitingen worden door de Wassenaarse bedrijven Van Wijk Notarissen en JK van de Dool gedragen, ook grote dank daarvoor! 

Wil je niet rennen, maar wandel je deze prachtige route liever….dat kan ook! Om twaalf uur starten de wandelliefhebbers al met hun feestje en na ieders finish genieten lopers, vrijwilligers en supporters na op Blauw-Zwart. Hier worden rond 16.30 uur de winnaars en andere “prijzenswaardige” deelnemers gehuldigd en zal er na afloop een gezellige afterparty zijn met DJ.

Er zijn diverse foodtrucks en barretjes die tot ongeveer 20.00 uur open blijven, zo kun je genieten van heerlijke wraps van Bash en pannenkoeken van Lottie. Uiteraard staat Aerofit er ook weer met de smoothies-bar.. En mocht het er nou echt nog niet van gekomen zijn om je in te schrijven…no worries…dat kan zelfs op de 9e zelf nog Maak dit feest gezellig mee!!!

Tags

15km7.5kmDe 15 van WassenaarHardloopfeestHardlopenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top