Skip to content
Fotocredit; Ellen Klaver - Asscheman

Dierendag: Viervoetersbuffet voor honden en paarden bij Hertenhuisje (met video)

6 oktober 202224 second read

Menno Doornbos, bewoner van het Hertenhuisje organiseerde afgelopen dinsdag op Wereld Dierendag een viervoetersbuffet. Van 8 tot 11 uur mochten de viervoetige hondenvrienden aanschuiven voor een lekkernij. Tussen 13 en 15 uur was het tijd voor de paarden om aan te schuiven.

Vele honden en paarden lieten zich het viervoetersbuffet goed smaken. Dit buffet maakt onderdeel uit van een fotoshoot van kunstenaar Jeronimus van Pelt. Een bijzonder leuk initiatief, dat zeer werd gewaardeerd door zowel de viervoeters als hun eigenaren.

{youtube}/C2xjgQGytF0{/youtube}

Tags

DierendagHertenhuisjeHondenPaardenViervoetersbuffetWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top