Skip to content

Gezocht: Beheerder ontmoetingsruimten

6 oktober 20222 minute read

Voor de ontmoetingsruimte in de Oosthof is Stichting Maatschappelijke Ondersteuning (SMOW) op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger. Als beheerder ben je het aanspreekpunt voor bewoners en andere bezoekers van de ontmoetingsruimten.

De Oosthof is een van de drie buurthuizen van de Stichting Beheer Servicecentra Wassenaar. De Oosthof heeft een ontmoetingsruimte die hoort bij dit wooncomplex. De ruimte heeft een huiskamerachtige sfeer. Inwoners uit de wijk kunnen hier elkaar kunnen ontmoeten, door bijvoorbeeld het gezamenlijk drinken van koffie of deel te nemen aan een van de activiteiten. Een beheerder zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt tijdens activiteiten die onder andere ook door SMOW worden georganiseerd. 

Wat ga je doen?
–       Informeren van vrijwilligers en andere gebruikers over de afspraken van het gebruik van de ruimtes.
–       Coördineren van bestaande activiteiten en je werkt samen met SMOW om een aanbod te creëren voor zowel bewoners als omwonenden. 
–       Ondersteunen bij het vormgeven en het verspreiden van het maandelijkse activiteitenprogramma.
–       Regelen van de inkoop en/ afspraken hierover maken met de beheerders van de andere centra en/of met een of meer vrijwilligers.
–       Je bent minimaal twee dagdelen per week beschikbaar.

Wat krijg je er voor terug?
Je ontmoet veel nieuwe mensen en werkt samen met andere vrijwilligers, je kunt deelnemen aan trainingen via het scholingsaanbod van SMOW. Je levert een bijdrage aan ontmoetingen in de wijk en je wordt bij je werkzaamheden ondersteund door een sociaal werker van SMOW.

Enthousiast geworden of meer weten?
Neem dan contact op met Claudia Oosterman door een e-mail te sturen naar: info@smowassenaar.nl, bellen kan natuurlijk ook tel. 070-5112226

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
van Heeckerenstraat 2
2242 GX Wassenaar
070 – 511 2226 (op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur)
info@smowassenaar.nl / www.smowassenaar.nl

 

Tags

Beheerder OntmoetingsruimtenDe OosthofGezochtStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top