Skip to content
Fotocredit: Adelbert College

Adelbert College grootste groene energieleverancier van Wassenaar 

9 oktober 202227 second read

Op donderdag 6 oktober werd op het Adelbert College in Wassenaar de officiële opening van het zonnepanelendak gevierd. Duurzaamheid is op het Adelbert een belangrijk thema. Afgelopen jaar werden op het dak van de school in samenwerking met de gemeente en de Wassenaarse Energie Coöperatie 1250 zonnepanelen geplaatst. 

Naast het feit dat de school zichzelf daarmee van groene stroom voorziet, is het Adelbert op dit moment de grootste groene energieleverancier van Wassenaar! Een belangrijke en grote stap in de verduurzaming van de school, die past bij de maatschappelijke ontwikkelingen.

Tags

Adelbert CollegeWassenaarWassenaarse Energie CoöperatieZonnepanelen
Gerelateerde artikelen
Back To Top