Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Ellen Klaver - Asscheman

Eerste Hubertus koetstocht van 2022 weer groot succes

10 oktober 20220 second read

Op zondag 9 oktober vond de eerste Hubertus koetstocht van het jaar 2022 plaats vanuit Stoeterij in ’t Groene Hout aan de Oostdorperweg. De twee koetsen werden respectievelijk getrokken door een zwart wit Noriker paard en door twee bruine Ardenners.

De route van de tocht was vandaag iets langer dan normaal, omdat er rekening gehouden moest worden met de route van de hardlopers van de 15 van Wassenaar. Maar dat maakte het plezier, dat de deelnemers beleefden aan de tocht er alleen maar groter op. Het stralende weer zorgde ervoor, dat iedereen volop kon genieten van de prachtige herfstkleuren in de Wassenaarse bossen. 

Eenmaal teruggekomen op de stoeterij werd men welkom geheten door de blazers van de jachthoornvereniging Waalsdorp. Daarna volgde een rondleiding langs de draaiorgel verzameling en het mini museum van eigenaar Smulders. Tot slot werd iedereen getrakteerd op een hapje en een drankje in de jachtzaal. 

Deze herfst zullen er nog twee Hubertustochten plaats vinden en wel op zondag 16 en zondag 23 oktober. Een leuk idee om de (klein)kinderen eens te trakteren op een tocht in de herfstvakantie. Uiteraard zijn ook volwassenen van harte uitgenodigd. 

Kaarten voor de tocht zijn te reserveren via www.green-woods.net

 

Tags

Hubertus koetstochtStoeterij in 't Groene HoutWassenaar
Back To Top