Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Marjanne v.d. Velde

Heren 1 Wassenaarse Volleybal Vereniging boeken belangrijke zege op VollinGo H1

10 oktober 20222 minute read

Het WVV heren1 team die door verschillende oorzaken meerdere teamleden uit Heren2 nodig had moest tegen VollinGo alles uit de kast halen. VollinGo nieuw in de poule van de WVV heren was de grote onbekende. Men wist niet wat er van het team te verwachten was. Nou dat was een behoorlijk partij weerstand. Voor de neutrale kijker was het een heerlijke wedstrijd om te zien. Spanning was aanzienlijk aanwezig. In set één leek het erop dat WVV een niet zo moeilijke avond te wachten stond want de set werd met 25-19 binnengehaald. In set twee hielden de teams elkaar in evenwicht. Tot 18-18 bleef de stand gelijk.

Pas op dat moment wist WVV een puntje voorsprong te pakken. Ze wisten die vervolgens uit te bouwen en tot 25-23 winst te brengen. Set 3 werd nog leuker..VollinGo kreeg meer vat op het spel van WVV. Het was dat WVV-er Mathieu Prins zijn vizier op scherp had staan want hij knalde menige smash kiezelhard het speelveld van VollinGo in met evenzoveel punten als resultaat. Dat was ook broodnodig want VollinGo wist in de laatste 2 sets van de wedstrijd meerdere punten te scoren. Slechts met de kleinst mogelijke verschil wist WVV de winst te pakken: 28-26 en 26-24. Een 4-0 overwinning met de nodige inspanning.
 
De Jongens B1 hebben na hun 2e wedstrijd van het seizoen toch al meer punten verzameld dat het gehele vorige seizoen. Tegen het team van Velo wisten ze de 3e set te pakken en ook in de andere sets werden ze echt niet weg gespeeld. De jongedames van WVV die het jongens team compleet maakten sloegen in het geheel geen slecht figuur. Zeker serverend wisten zij hun ‘mannetje’ te staan. Setstanden 16-25, 18-25, 25-19 en 18-25.

Wil je ook sportief en gezellig bezig zijn, meld je dan aan als lid van WVV. Kom eens kijken op een woensdagavond in Sporthal De Schulpwei. Neem gelijk je sport-outfit mee dan kan je direct meetrainen. Bel voor informatie onze secretaris Jeanne Taal 06-24660968 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl

Tags

VolleyballWassenaarwedstrijdverslagWvv Wassenaar
Back To Top