Skip to content
Fotocredit: PR

SV Wassenaar: Honkbal Heren 2 kampioen!

11 oktober 202254 second read
Afgelopen woensdag was het zover. Toen vond de veel door de regen uitgestelde kampioenswedstrijd van honkbalteam Heren 2 plaats. Na een aantal seizoenen in de middenmoot te zijn geëindigd stonden ze ineens bijna ongeslagen bovenaan. Dat gaf zicht op een kampioenschap en met wat weddenschappen op het spel werd de strijd uiteindelijk echt gestreden. 

Woemsdag was de wedstrijd tegen rivaal Schiedam, samen op nummer 1 en 2. Bij winst zou het kampioenschap een feit zijn. Het weer was goed en alle spelers fit. Toch in de vierde inning begon het van zacht naar hard te regenen. Bij 5 innings is de wedstrijd geldig. Het motto was: uitspelen tot 5 innings en het niet meer uit handen geven en dat is gelukt! 
 
Voor het eerst sinds een aantal jaren kampioen! Na een klein praatje van de voorzitter kwamen de eerste biertjes.  Afgelopen zondag is het nog ruim gevierd op SV Wassenaar zelf met een barbecue, een medaille en de ingeloste weddenschap. Er is een goed feest gevierd zoals van een kampioen mag worden verwacht.   
 
Op naar volgend jaar!

Tags

Heren 2HonkbalKampioenSV WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top