Skip to content

Halloween in Wassenaar

12 oktober 20222 minute read

Vanaf vrijdag 14 oktober verandert het centrum van Wassenaar een klein beetje in een Halloween spookstad. De etalages worden in Halloween stijl gebracht en de spinnenkoppen en muizen kruipen de winkels in……

Wie doet er mee met de Halloween Speurtocht? Vanaf vrijdag 14 oktober aan het einde van de dag liggen er flyers op de toonbanken klaar bij de meeste winkels in het centrum. Op de achterkant van deze flyer staan de vragen van de speurtocht. Om de vragen te beantwoorden hoef je de winkels niet in dus ook na sluitingstijd kun je meedoen.

De winkeliers houden onderling een Halloween etalage wedstrijd. Wie heeft de meest griezelige, ludieke en spookachtige etalage? Heb jij ze al gespot en stem jij mee?! Dit kan  op dezelfde Halloween flyer ingevuld worden. Wanneer deze compleet ingevuld is, kan hij ingeleverd worden in de wedstrijdbus in de Bibliotheek. Daar ontvang je dan iets lekkers om van te griezelen! Meedoen kan t/m maandag 31 oktober.

Op zaterdag 29 oktober zijn er een paar leuke Halloween activiteiten in het centrum tussen 12.00 en 16.00 uur. 

De traditionele grote Griezelband komt griezelig goede gezelligheid brengen. De voetjes mogen van de vloer en je kunt natuurlijk in je Halloween outfit met ze op de foto!

De kids worden deze zaterdag vanuit een leuk standje allemaal getrakteerd op heerlijke heksenspinsels (suikerspin) en gele rattenkeutels (popcorn). 

Er is een knutselterrasje, waar je een Halloween figuurtje kunt komen maken en bij de bibliotheek in het centrum is er een Silent Disco.

Deze activiteiten worden aangeboden door Stichting Centrum Management Wassenaar!

Tussen 10.00 en 17.00 uur is er ook Puur Natuurmarkt in het centrum. Dus volop gezelligheid in het centrum op zaterdag 29 oktober. Jij komt toch ook?! Kom je verkleed?! Dat hoort er natuurlijk helemaal bij met Halloween.

Voor meer informatie: www.winkelsinwassenaar.nl

Wassenaar A5 Halloween 2022 social media

 

Tags

CentrummanagementHalloweenSpeurtochtWassenaarWinkelen in Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top