Skip to content
Fotocredit: Ellen Klaver - Asscheman

Onthulling Regenboogvlag in sporthal De Schulpwei:  ‘Iedereen doet mee’

12 oktober 20222 minute read

‘Iedereen doet mee’ is het thema van de Regenboogvlag, die op dinsdag 11 oktober in sporthal De Schulpwei werd onthuld. Deze bijzondere en unieke vlag is gemaakt door de leden van de Werkgroep ‘We Zien Elkaar’. De Regenboogvlag is het tweede project van de Werkgroep die door middel van creatieve en kunstzinnige projecten de Wassenaarders met elkaar verbindt.

Namens de werkgroep heette Annelies Groenewegen de aanwezigen van harte welkom en bedankte alle sponsoren. Met een subsidie van het Fonds Wassenaar en de ondersteuning van de Wassenaarse ondernemers Hamaco, Kluswijs, Zeilmakerij Wassenaar en bouwbedrijf Van Veen kon de regenboogvlag tot stand komen. 

Wethouder Caroline Klaver benadrukte in haar toespraakje het belang van het zich veilig voelen in een gemeenschap. Wassenaar doet haar uiterste best om dat te bewerkstelligen, volgens de wethouder.  De SMOW had voor de totstandkoming een locatie in het Van Heekerenhuis ter beschikking gesteld en directeur Aisia Okma van de SMOW benadrukte het belang van inclusie ter bestrijding van eenzaamheid. 

Jan Pieter Becker dankte tenslotte namens de Wassenaarse sportwereld de initiatiefnemers en verzekerde de aanwezigen, dat de vlag een prominente plaats zal krijgen in de nieuwe sporthal. “Sport is er immers voor iedereen”, aldus Becker.

Vervolgens werd de vlag in de sporthal aan de aanwezigen getoond, waarna hij werd bevestigd in een ijzeren frame en aan de muur van de sporthal werd opgehangen. Een zeer geslaagd project en wederom een prima initiatief van de deelnemers van de Werkgroep “We Zien Elkaar’.

Tags

Coming Out DayRegenboogvlagWassenaarWerkgroep We Zien Elkaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top