Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Wat betekent een inclusieve arbeidsmarkt voor Wassenaar? Kom naar de thematafel en praat mee!

13 oktober 20223 minute read

Hoe kom je als inclusief werkgever en werkzoekende tot een mooie match? Hoe kun je jezelf zijn op de werkvloer? Hoe kun je met jobcreation & jobcarving ieders talenten optimaal benutten? En hoe krijg je draagvlak voor inclusief werkgeverschap in jouw bedrijf? Op de thematafel De Inclusieve Arbeidsmarkt gaan we daarover als Wassenaarse werkgevers en inwoners in gesprek. Deze en meer onderwerpen komen aan bod tijdens de themabijeenkomst op maandag 17 oktober van 19.30 uur bij Basisschool St. Jan Baptist in Wassenaar. 

We nodigen Wassenaarse werkgevers en inwoners van harte uit om deel te nemen.

Met elkaar wisselen we van gedachten over een arbeidsmarkt waar iedereen betaald werk kan doen dat aansluit bij haar of zijn interesses en talenten. Ongeacht leeftijd, culturele achtergrond, gender, seksuele voorkeur, talenten en beperkingen. 

Ervaringen inclusieve arbeidsmarkt delen
Er zijn in Wassenaar al positieve ervaringen opgedaan met de inclusieve arbeidsmarkt. Op de thematafel hoor je de verhalen van bedrijven en inwoners. Naast mooie voorbeelden, ervaringen en ruimte voor dialoog, brengen we ook met elkaar de knelpunten in kaart. Zo komen we tot een gezamenlijke visie en actiepunten die een inclusieve arbeidsmarkt in Wassenaar dichtbij brengen.

Programma & aanmelden thematafel

19.15 uur: Ontvangst met koffie & thee

19.30 uur: Start Programma 

De Inclusieve Arbeidsmarkt in woord en beeld
Mooie voorbeelden uit Wassenaar: inwoners, bedrijven, organisaties en beleidsmakers aan het woord
Gesprek over kansen, ideeën, obstakels en mooie initiatieven
Terugkoppeling voor de Lokale Inclusie Agenda en hoe gaan we verder?

21.30 uur: Napraten met hapje drankje

22:00 uur: Sluiting bijeenkomst 

De thematafel De Inclusieve Arbeidsmarkt vindt plaats op:

Maandag 17 oktober 2022 van 19.30 – 22.00 uur 
Locatie: Basisschool St. Jan Baptist, Anemonenweg 17, 2241 XH Wassenaar

Aanmelden kan via deze link: https://www.wassenaar.nl/inclusie-agenda-wassenaar. Of door middel van een telefoontje, sms of whatsappje naar Bram de Vries: T 06 10699163. Mocht u bepaalde voorzieningen (tolk, dieet, etc.) nodig hebben om deel te kunnen nemen, we horen het graag! Dat kan door het aan te geven op het online inschrijfformulier of in de e-mail.  

Lokale Inclusie Agenda Wassenaar 

De thematafel De Inclusieve Arbeidsmarkt maakt deel uit van de Lokale Inclusie Agenda. We willen dat iedereen in de gemeente Wassenaar mee kan doen. Jong en oud. Het maakt niet uit welke culturele achtergrond, geslacht, seksuele voorkeur, inkomen, talenten en beperkingen je hebt. We weten dat sommige dingen goed gaan en andere dingen beter kunnen. Daarom werken we als inwoners, bedrijven, scholen, clubs & verenigingen, maatschappelijke organisaties en gemeente dit jaar aan een Lokale Inclusie Agenda. 

 

Tags

GemeenteInclusieve arbeidsmarktLokale Inclusieve AgendaPraat meeThematafelWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top