Skip to content
Fotocredit: Pixabay/Gabor Adonyi

November maand van de Vitaliteit in de bibliotheek

17 oktober 20222 minute read

De maand November staat traditiegetrouw in het teken van Nederland leest in de bibliotheek. Dit jaar is het thema ‘Vitaliteit’ en hebben de bibliotheek Wassenaar en Fit in Wassenaar de samenwerking opgezocht met o.a. het Sofiekehuis om nog meer aandacht te besteden aan dit, voor alle doelgroepen, zo belangrijke thema.

Wouter de JongNatuurlijk denken we bij vitaliteit aan bewegen, maar ook gezonde voeding, balans in de leefstijl, persoonlijke ontwikkeling en gezonde leefomgeving dragen allemaal bij. In de gehele maand november worden op verschillende locaties in de gemeente gratis workshops en lezingen aangeboden waaraan deelgenomen kan worden om zelf actief aan de slag te gaan met vitaliteit!

Het startschot van de samenwerking is de Vitaliteitsmarkt op zaterdag 5 november in Bibliotheek Wassenaar. Tijdens deze middag zijn veel van de tijdens de verdere maand aangeboden workshops  voor jong en oud in verkleinde vorm aanwezig en is er informatie te vinden bij de partners over het programma en de onderwerpen.

De markt wordt om 14:00 uur geopend door Wouter de Jong (foto links), auteur van o.a. MindGym en Superkrachten in je hoofd. Aansluitend zal hij hierover een presentatie verzorgen in de filmzaal, de toegang voor deze lezing is gratis maar er is beperkt plek dus aanmelden is noodzakelijk! https://www.obvw.nl/activiteiten.html

De deelnemers van de activiteiten tijdens deze maand in de bibliotheek krijgen bij deelname een gratis exemplaar van het themaboek van Nederland leest: Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls. Houd de website www.fitinwassenaar.nl in de gaten voor meer informatie en het aanbod.

Tags

BibliotheekFit in WassenaarOBVWVitaliteiteitsmaandWassenaarWorkshops
Gerelateerde artikelen
Back To Top