Skip to content
Fotocredit: Blauw Zwart

Sponsor van de maand: Autobedrijf Rooijakkers

21 oktober 20222 minute read

Voor de sponsor van de maand oktober is Carl Verburg langs geweest bij Leonard en Majorie Rooijakkers van Rooijakkers autobedrijven en tankstations. Zij steunen met hun bedrijf de voetbalvereniging Blauw-Zwart. Leonard vertelt over zijn bedrijf en de band met Blauw-Zwart.

Vertel eens wat over Autobedrijf Rooijakkers en jullie rol binnen deze organisatie?
Wij zijn een familiebedrijf en doen alles met elkaar. Ik heb een centrale rol in ons autobedrijf en beheer samen met mijn zus Majorie de tankstations. Wij bestaan meer dan 150 jaar en werken dus al generatie op generatie in de brandstofhandel.

Hoe zie jij de toekomst van Autobedrijf Rooijakkers?
De toekomst zie ik positief tegemoet, er zal voorlopig voldoende vraag blijven. Belangrijk is de bijscholing van ons personeel voor de elektrische markt. Daar verwachten wij veel van. We hebben dan ook in 2021 een grote verbouwing gehad en de werkplaats uitgebreid. Daarbij zijn we van 6 naar 11 bruggen gegaan. Dus behoorlijk meer capaciteit.

En dan even over Blauw-Zwart. Waar moeten Blauw-Zwarters jou en Autobedrijf Rooijakkers van kennen?
Mijn vader was al sponsor van Blauw-Zwart en wij zijn dat ook nog steeds. En de Wassenaarders kennen ons waarschijnlijk wel van de tankstations op de Hofcampweg. Ik kom zelden op Blauw-Zwart maar de kans is groot dat mijn zoontje van 5 jaar gaat voetballen en die kiest dan natuurlijk voor Blauw-Zwart.

Wat heb jij met sport en met Blauw-Zwart in het bijzonder?
Vanwege gezinsuitbreiding ben ik pas gestopt, maar ik heb jarenlang waterpolo gespeeld bij de WZK in Wassenaar. En heel vroeger heb ik ooit nog eens een seizoen gevoetbald bij Blauw-Zwart. Ik zie Blauw-Zwart als een echte Wassenaarse voetbalclub, een club van het dorp. Ik draag die club een warm hart toe en ben blij dat ik daar een sponsor van kan zijn.

Heb jij nog advies of tips of wil je verder nog iets kwijt?
Ik kom niet vaak op de club maar als ik er ben vind ik het er gezellig en goed georganiseerd. Blauw-Zwart komt over als een actieve voetbalclub die veel voor haar leden doet. Ga vooral zo door!

Tags

Blauw-ZwartRooijakkersSponsorSponsor van de maandVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top