Skip to content

Vakantie activiteit Buitengewoon spelen dag op dinsdag 25 oktober

21 oktober 20222 minute read

In de Herfstvakantie organiseert het jongerenwerk Wassenaar van gro-up buurtwerk op dinsdag 25 oktober een gezellige sportieve middag in sporthal de Schulpwei. De hele dag is er voor de jeugd een programma. Tussen 11:00 – 16:30 uur zijn er activiteiten voor kinderen in de leeftijd 4 tot 10 jaar en vanaf 15:00 uur tot 16:30 uur zijn er ook activiteiten voor jongeren in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar.

Voor de jongste kinderen is er een stormbaan, springkussen, handbalclinic en voor de jongeren in de leeftijd 10 t/m 14 jaar bieden wij vanuit het jongerenwerk speed voetbal aan en zijn er diverse voetbalspellen die we in een circuit aanbieden. Speed voetbal is een doel waar een snelheidsmeter in geplaatst wordt, die meet hoe hard de jongeren schieten.

Hoe harder, hoe meer punten je krijgt! Daarnaast bieden wij een spellencircuit waar jongeren het in verschillende voetbal varianten tegen elkaar opnemen om punten te verdienen. Opgeven voor deze middag is niet nodig. Deelname aan de activiteiten is gratis. Dit programma wordt mede mogelijk door Fit in Wassenaar, Norlandia kinderopvang, Bibliotheek Wassenaar en Olympia 72 handbal vereniging.  

Meer weten? Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Al onze contactgegevens zijn terug te vinden op onze website: https://ikbenervoorjou.nu/wassenaar

Tags

de SchulpweiGro- up BuurtwerkHerfstvakantieKinderactiviteitenSportieve middagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top