Ga naar hoofdinhoud

Vrijwilligerscentrale Wassenaar organiseert Funworkshops voor vrijwilligers

25 oktober 20222 minute read

Vrijwilligers moet je waarderen. Ze zetten zich in voor jouw organisatie of jouw buurt voor een betere, mooiere wereld. Waarin iedereen mee kan doen. Om onze vrijwilligers te waarderen organiseren wij funworkshops. Iedereen die in het bezit is van een vrijwilligerspas kan zich aanmelden voor een leuke funworkshop naar keuze! Wat dacht je van een bierproeverij, make-up clinic of een prachtige wandeling door de duinen met een gids die van alles kan vertellen.

Dit is maar een kleine greep van de activiteiten die worden aangeboden. Aanmelden kan tot en met 25 oktober. Wees er snel bij want vol = vol. Wil jij ook meedoen met de funworkshops maar ben je nog geen vrijwilliger? Bekijk dan eens de vacatures hieronder zodat ook jij volgend jaar mee kan doen met de workshops!

  • Ga aan de slag als gastvrouw/heer aan de ontmoetingstafel in de Bieb op vrijdagmiddag. Zelf kan je ook aanschuiven bij de bridge, scrabble of maak een gezellige praatje (Vac.A.085)
  • Het Leger des Heils is op zoek naar een Gasthuishouden-ondersteuner. Je onderhoudt de contacten met gastgezinnen en helpt ze op weg met praktische zaken (Vac.A.156)
  • Heb jij passie voor kunst? Dan is dit iets voor jou! Galeriehouder in Galerie in de molen. Je helpt met het opbouwen van exposities en het uitbreiden van de naamsbekendheid. Ook open en sluit je de galerie en ontvang je kunstenaars. (Vac.F.084)
  • Heb jij passie voor taal? Vind jij voorlezen aan kinderen ook zo leuk? Ga dan aan de slag als voorlezer bij de VoorleesExpress. Met een uurtje voorlezen per week zorg jij voor een goede taalontwikkeling bij kinderen. (Vac.M.077)
  • VCW is op zoek naar iemand met gouden handen die graag kleine klussen in en rondom huis doet voor mensen die zelf niet de mogelijkheid en of de middelen hebben dit te (laten) doen. (Vac.L.012)

                                                                     

Meer informatie op onze website of kom langs tijdens onze open spreekuren op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur. 

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | info@vrijwilligerscentralewas>

Tags

FunworkshopsVCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top