Skip to content

Workshop: Inzichten door verbeelding!

27 oktober 20222 minute read

Een unieke workshop vision-board maken in combinatie met Natuur-coaching. Het is al volop herfst! En voor je het weet is het jaar voorbij. Deze tijd is voor veel mensen bij uitstek het moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Wat wilde je allemaal doen en bereiken en hoe is dat voor je gegaan? 

Bij zulke vragen is een moment van reflectie essentieel om vervolgens weer vooruit te kunnen. Je kan gaan nadenken over wat je in het komende jaar (of jaren) wil gaan doen? Wat zijn jouw dromen? Wat wil je bereiken? En hoe ga je dat doen? Om dat allemaal helder én inzichtelijk te krijgen, kan je een vision-board .

Alle dromen en doelen beginnen namelijk met een visie. Mindset coach Gaby Witters helpt  jou deze visueel te maken via een vision-board.

Tijdens de workshop ga je ook op stap met Natuurcoach Marjolein Rubens. Je gaat je met de natuur verbinden en vanuit die interactie ontdekken welke antwoorden er voor je klaarliggen. De natuur brengt je bij je innerlijke wijsheid. De hoofdcoach is de natuur. De coach die bij je is, helpt dat proces te bewaken en te structureren.

Heb je interesse: 

Wanneer: Donderdag 10 november 2022

Tijd: 10.00-16.30

Waar: Landgoed De Paauw te Wassenaar (gratis parkeren-OV bereikbaar)

Prijs: €99,- (incl materiaal-consumpties)

Voor informatie en aanmeldingen: mail of bel: 06 42 004 177

GreenWorkshopInstagramStory 4

 

Tags

Natuur-coachingVerbeeldingskrachtVision boardWassenaarWorkshop
Gerelateerde artikelen
Back To Top