Ga naar hoofdinhoud

Uitnodiging Herfsttentoonstelling kunstvereniging Ars et Studium

28 oktober 20222 minute read

Op woensdag 2 november om 20:00 uur wordt de herfsttentoonstelling van de Wassenaarse vereniging van amateur beeldende kunstenaars geopend door bestuurslid van de Wassenaarse Cultuurprijs en kunstenaar Wilma Wassenaar, in het atelier van Ars et Studium in het Van Heeckerenhuis in Wassenaar.

De schilderijen, glasobjecten en keramiekobjectengemaakt in het afgelopen seizoen door de leden, jong en oud,zijn te zien tijdens de opening en van donderdag 3 t/m zondag6 november van 13:00 tot 17:00 uur. Toegang is gratis en iedereen is van harte welkom! Ga naar de website www.arsetstudium.nl voor meer informatie over dezegezellige en creatieve vereniging


Invitation to Autumn Exhibition by art society Ars et Studium

On Wednesday 2 November at 8 pm the autumn exhibition of work by members of the Wassenaar amateur art society Ars etStudium will be opened by artist Wilma Wassenaar in the society’s studio in the Van Heeckerenhuis in Wassenaar. The paintings, glass, clay modelling and ceramics made by the members, young and old, during the latest season, can be seen during the opening and from Thursday 3 to Sunday 6November from 1 to 5 pm. Entrance is free and everyone is welcome! Visit the website www.arsetstudium.nl for more information about this friendly and creative society.

 

Tags

Ars et StudiumHerfsttentoonstellingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top