Ga naar hoofdinhoud

Wassenaarse VVD zet nieuwe ondernemers Langstraat in het zonnetje

28 oktober 20222 minute read

Voor de Wassenaarse VVD is een vitaal dorpscentrum met een divers aanbod van winkels, horeca en andere voorzieningen van groot belang. Reden genoeg om ondernemers die starten in ons centrum in het zonnetje te zetten zodat zij zich gesteund weten door de grootste lokale partij: de Wassenaarse VVD. Van onze fractie gingen Gerbrand, Hans en Matthijs bij twee onlangs nieuw geopende winkels in de Langstraat op bezoek.

De afgelopen maanden konden we allemaal zien dat er hard gewerkt werd aan het renoveren van een bekend pand in onze Langstraat. “Als lokale politiek vinden wij een aantrekkelijk en vitaal dorpscentrum van groot belang, dit is dan ook niet voor niets één van onze speerpunten”, aldus Gerbrand Nijman. Vlak na de opening brachten Gerbrand (fractievoorzitter) en Matthijs Stekelenburg (woordvoerder economie) dan ook een werkbezoek aan de nieuwe winkel ‘Shoeby’ in onze Langstraat.

Dit deden zij om de felicitaties namens de Wassenaarse VVD over te brengen aan de shopmanager Simone van Shoeby en haar team. “Het is fantastisch om te zien dat ondernemers nieuwe kansen zien in ons dorpscentrum met haar goede voorzieningen en uitstekende ligging. We willen door middel van een bezoek ter plekke markeren dat wij pal achter ondernemers in onze Langstraat staan en zij onverkort op onze steun kunnen rekenen”, aldus Matthijs.

Tevens hebben Hans Mulder (woordvoerder o.a. belastingen en heffingen) en Matthijs een werkbezoek gebracht aan het alom bekende pand in de Langstraat waar nu De Koning ‘House of Luxury Goods’ onlangs is gestart. “Onderneemster Jacqueline is vol enthousiasme aan de slag te gaan om dit pand weer nieuw leven in te blazen met een stijlvolle winkel. Dit is zeker een felicitatie waard”, aldus Hans. De winkel heeft er een goede eerste week opzitten en waardeert de aandacht van de lokale politiek.

Bovenstaande nieuwe winkels zijn voor de Wassenaarse VVD mooie voorbeelden van ondernemerschap die ten volle bijdragen aan ons vitale dorpscentrum. Nu en in de toekomst. De Wassenaarse VVD zal zich er de komende jaren hard voor blijven maken dat ondernemers kunnen blijven doen waar zij goed in zijn, namelijk ondernemen!

Heb je nog vragen/opmerkingen naar aanleiding van dit artikel? Stuur een mailtje naar Gerbrand (fractievoorzitter)gnijman@wassenaar.nl, Matthijs (woordvoerder economie) mstekelenburg@wassenaar.nl en/of Hans hmulder@wassenaar.nl
Lid en/of actief worden van de Wassenaarse VVD? Onze secretaris is bereikbaar viasecretaris@vvdwassenaar.nl

E6729F77 8359 477C AE40 BB4C51F257F6

Tags

GemeenteraadIngezondenVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top