Skip to content

Herfstvakantie afgesloten in De Warenar met ‘Super Juffie’

31 oktober 20222 minute read

“De kop is er weer af”, vertelt Nicolette Senf, programmeur van theater Warenar, als ik met mijn kleinkinderen de voorstelling kom bezoeken. “Laten we hopen, dat we dit seizoen als vanouds weer naar het theater kunnen. We hebben zo’n heerlijke reeks voorstellingen op het programma staan. Afgelopen week hadden we Joost Spijkers en zijn band. Het was meteen een geweldig succes.”

Op vrijdag 28 oktober was het de beurt aan de kleintjes. ‘Super juffie’ is op dit moment erg populair bij jonge kinderen. Na het verschijnen van drie boeken in de reeks, volgde een film serie op Netflix en nu was ‘Super juffie’ dus ook in een theater productie te zien.

Op deze laatste dag van de herfstvakantie kwamen er veel kinderen samen met hun moeders, vaders of oma’s naar de voorstelling. Oma’s, die elkaar nog kenden van toen ze met hun eigen kinderen bij de basisschool stonden, waren er nu met hun kleinkinderen. De voorstelling was dan ook zo goed als uitverkocht. Het was een ‘super’ leuke voorstelling en de kinderen genoten. Met simpele rekwisieten en het telkens wisselen van rol, wisten de drie spelers een leuke productie neer te zetten. Aan het eind van de voorstelling konden de kinderen ook nog met ‘super juffie’ op de foto. Dat maakte de toch al geslaagde middag helemaal af.

Op 6 november is voor de iets grotere mensen de productie ‘Adam en Eva’ met Ellen Pieters en Han Oldigs te zien. Op 11 november wordt deze gevolgd door theater Mimicri en op 18 november Hans Teeuwen en Stefano Keizer.

Het volledige programma van dit theaterseizoen is te vinden op warenar.nl

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top