Ga naar hoofdinhoud

Berm Brigade houdt zwerfafvalopruimactie

1 november 20222 minute read
Op vrijdag 4 en zaterdag 5 november organiseren we tijdens de nationale klimaatweek een zwerfvuilopruimactie in de straten van Wassenaar. Doe mee net als alle ruim 50 vrijwilligers van de Wassenaarse Berm Brigade. Wij gaan de Wassenaarse bermen en straten ontdoen van blikjes, mondkapjes, zakdoeken, sigarettenpeuken en andere rommel. Verzamel alle zwerfvuil dat je kunt vinden en bied het op zaterdag voor 14.00 uur aan bij de Deijlertuin, Hofcampweg 3 in Wassenaar.

Bij voorkeur het zwerfvuil apart van de sigarettenpeuken aanbieden. Op die manier dragen we allemaal een steentje bij aan het schoner maken van Wassenaar. Deel een foto van jou in actie op je sociale media en mail de link naar klimaatburgemeesterWassenaar@gmail.com en maak
kans op het winnen van een Klimaatalmanak. 
 
Meer informatie over de Wassenaarse Berm Brigade
Het je daarna de smaak echt te pakken, sluit je dan aan bij de Wassenaarse Berm Brigade, een groep vrijwilligers die zich inzet om Wassenaar schoner te maken.
Via een Facebookgroep ‘Wassenaarse Bermbrigade'(https://www.facebook.com/groups/3710321759028736) en een Whatsappgroep spreken de vrijwilligers samen af om al dan niet gezamenlijk buurten en wijken van Wassenaar aan te pakken. In eigen tijd of met een groep. Want we weten; zwerfvuil trekt vuil aan – en dat willen we voorkomen.

Tags

Bermbrigade WassenaarOpruimactieZwerfvuil
Gerelateerde artikelen
Back To Top