Skip to content

Duurzaam Doen: Elektrisch autodelen

2 november 202253 second read

Afgelopen week t/m 6 november is de Nationale Klimaatweek en is een initiatief van Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we ook twee Wassenaarse Klimaatburgemeesters. Zij roepen iedere Wassenaarder deze week om zelf ook een duurzaam actie te doen. De deelnemers van Samen Slim Rijden Wassenaar delen graag hun duurzame bijdrage door auto te delen.

Wilt u weten hoe dat werkt, een elektrische deelauto? Hoe de app op de telefoon eruit ziet, hoe je de auto reserveert, opent, afkoppelt van de laadpaal en ermee kan wegrijden? Dit is uw kans!

Op zaterdag 5 november van 15:00 – 17:00 kunt u ook al uw vragen stellen en, indien u een geldig rijbewijs meeneemt, kunt u ook even een korte rit maken.
Deelnemers van de deelauto zullen deze uren aanwezig zijn op het parkeerterrein bij de Warenar en uw vragen beantwoorden. Mocht u deze data verhinderd zijn, dan kunt u via onze website ook een aparte afspraak maken: www.samenslimrijden-wassenaar.nl

Want kleine duurzame stapjes zijn leuk. Maar grote duurzame stappen zijn beter.

We zien u graag!

 

Tags

Duurzaam DoenElektrisch rijdenSamen Slim Rijden
Gerelateerde artikelen
Back To Top