Ga naar hoofdinhoud

Leerlingen uitvoering Muze Viool Academie

2 november 202234 second read

Iedereen is welkom op zondag 13 november 2022 om 17:00 uur. Dan zullen de leerlingen van de Muze Viool Academie hun herfstconcert geven in de Muzehall op de Van Hallstraat 24 in Wassenaar.

Er is de afgelopen maanden weer hard gewerkt en dat mag gehoord worden! Docente Maartje van Rheeden begeleid en stimuleert haar jong en oudere leerlingen met veel enthousiasme (er zijn nog enkele plaatsen voor nieuwe leerlingen!). De groep is inmiddels uitgebreid met 2 leerling pianisten die de violisten zullen begeleiden. De volgende muziekstukken zullen worden gespeeld: enkele Klezmers, een Hongaarse dans, een wals van Chopin, Roodborstje tikt en enkele open snaren.

Binnenkort start Maartje met een peutergroep om kleine kinderen in contact te brengen met muziek. Voor informatie: 0640892043.

Tags

LeerlingenMuze Viool AcademieUitvoering
Back To Top