Skip to content

Start regionale tafeltenniscompetities

2 november 20222 minute read

Tafeltennis kent twee regionale competities: de Bekerwedstrijd en de reguliere UBT competitie. Het wedstrijdteam van tafeltennisvereniging Snel en Lenig speelt in beide competities mee met één team. Dit team bestaat uit Thomas, Tim, Frank en Richard. In beide competities wordt gespeeld in de eerste klasse.

De Bekerwedstrijd is in september begonnen. Het wedstrijdteam doet het daar heel verdienstelijk. Het team heeft twee van de drie gespeelde wedstrijden gewonnen en is doorgedrongen tot de halve finale. De reguliere UBT competitie is in oktober van start gegaan. Inmiddels zijn twee wedstrijden gespeeld. De eerste wedstrijd verliep helaas niet zo goed en Snel en Lenig verloor met 7-3. De tweede wedstrijd ging aanzienlijk beter en het wedstrijdteam van Snel en Lenig ging naar huis met een 7-3 overwinning.

Naast competitie spelen biedt tafeltennisvereniging Snel en Lenig ook de mogelijkheid tot recreatief spelen. Iedere woensdagavond wordt van 20.00 tot 22.00 uur gespeeld in Sporthal De Schulpwei, Dr. Mansveltkade 1 in Wassenaar. Graag nodigen we je uit om ook eens mee te komen spelen. Je moet wel ouder zijn dan 16 jaar. Er is geen maximum leeftijd onze oudste speler is in de 80 en geeft menig jongere speler het nakijken. Je kunt twee keer gratis meespelen, zodat je kunt kijken of het iets voor je is. Besluit je lid te worden, dan bedraagt de contributie € 57,50 per half jaar.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de voorzitter Richard Deighton via: tafeltennis@snelenlenig.nl Je kunt ook kijken op de website van Snel en Lenig: https://www.snelenlenig.nl.

 

Tags

CompetitieTafeltennisTafeltennisvereniging Snel en Lenig
Gerelateerde artikelen
Back To Top