Skip to content

Wintertoeren bij Toerclub De Kampioen

2 november 20222 minute read

Dit weekend start het wintertoeren bij Toerclub de Kampioen. Wij fietsen in de wintermaanden november t/m februari gewoon door.

De weekendritten vanuit Wassenaar starten dan pas om 09.15 uur. Onder het motto: een uurtje fietsen, kopje koffie, uurtje terug wordt er tussen de 50 en 70 kilometer afgelegd.

De starttijden van de ritten op dinsdag; woensdag en donderdag vanuit Voorschoten blijven ongewijzigd, maar ook hier wordt de ritlengte aangepast aan de weersomstandigheden en (op woensdag) aan het tijdstip van de invallende schemering.

Wat ooit als experiment is begonnen, is al vele jaren een niet meer weg te denken en zeer populaire aanvulling op de gewone kalender en op het schaatsen, hardlopen, fitness en spinning in de wintermaanden!

Dus ook in de wintermaanden kunt u een keertje vrijblijvend met ons meefietsen. Beleef de mooie routes in de regio, kom op plaatsen waar u nog nooit geweest bent en ervaar de gezelligheid van de club. Wij rijden met groepen van elk niveau en hanteren daarbij het SUST principe: Samen Uit Samen Thuis. U bent van harte welkom !

Een aantal fietstochten in de komende periode:

– za 5 nov: Wintertoeren 50/70 km (start 09.15)
– zo 6 nov: Wintertoeren 50/70 km (start 09.15)
– za 12 nov: Wintertoeren 50/70 km (start 09.15)
– zo 13 nov: Wintertoeren 50/70 km (start 09.15)

De weekend ritten starten vanaf onze startlocatie bij de Scouting Van Woesik; van Duivenvoordelaan 560 te 2241 TH Wassenaar.

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl

 

Tags

FietstochtenTC De KampioenWielrennen
Gerelateerde artikelen
Back To Top