Skip to content
Fotocredit: PR. Sven Kramer en Michel Porro: Klimaatburgemeesters van Wassenaar

Wassenaarse sporters op de fiets naar sportclub!

4 november 202251 second read

De Wassenaarse Klimaatburgemeesters Sven Kramer en Michel Porro roepen alle Wassenaarse sporters op om op zaterdag 5 november, tijdens de Nationale Klimaatweek, op de fiets naar hun sportvereniging te komen.

De Klimaatburgemeesters hebben alle sportverenigingen benaderd met de vraag om deze oproep te delen met hun leden en hier is enthousiast gehoor aan gegeven. Meerdere sportverenigingen vinden het belangrijk dat hun leden op de fiets komen zo ook Johan Kraall van Tennispark de Oude Eik.
‘Leden komen graag op de fiets naar ons tennispark maar het kan altijd beter. Hoe meer we bewegen, hoe beter dat is, dus deze actie juich ik van harte toe’.

Klimaatburgemeester Sven Kramer is blij met dit enthousiasme: ‘Sportverenigingen en hun leden hebben een belangrijke functie in onze maatschappij en kennen als geen ander het nut van schone lucht en voldoende beweging. Ik vind het prachtig hoeveel positieve reacties we hebben ontvangen afgelopen week voor dit initiatief’. De Klimaatburgemeesters hopen ook dat alle sporters het ook aankomende winter volhouden om daar waar mogelijk naar je sport te fietsen.

 

Tags

FietsenKlimaatSportverenigingenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top