Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: politie Wassenaar

Melden van vuurwerkoverlast; hoe doe je dat?

5 november 20222 minute read

We merken dat het aantal meldingen met betrekking tot vuurwerkoverlast aan het toenemen zijn. We proberen deze overlast tegen te gaan, hoe kunt u hiervan een melding maken:

HOE MELDEN?

  • Indien personen in #levensgevaar zijn, of als er voorwerpen in de #brand worden gezet, bel dan 1-1-2. Onthoud altijd signalementen en eventuele kentekens. Zonder goed signalement wordt het lastig voor ons om bevoegdheden te gebruiken als we personen aantreffen. Ook moet u een goede locatie kunnen opgeven.
  • Heeft u overlast van hard knalvuurwerk en word dat op dat moment afgestoken! Dan kunt u 0900-8844 bellen. Geef het signalement, de loop of rijrichting door.

De politie treedt hard op tegen verkopers en gebruikers van illegaal vuurwerk. Kent u iemand of heb je iemand in je omgeving die handelt of in het bezit is van (illegaal) zwaar vuurwerk?

Bel met 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met misdaad anoniem via 0800-7000

Melden via Instagram, Facebook of Twitter heeft geen zin. Wij bepalen de verdeling van onze capaciteit op basis van de meldingen die binnenkomen via 0900-8844 of 112. U kunt via onze socials altijd vragen stellen. 

 

Tags

Illegaal vuurwerkOverlastPolitie WassenaarVuurwerkWassenaar
Back To Top