Skip to content
Fotocredit: PR

Geslaagde dag voor Buitengewoon Spelen

7 november 20222 minute read

Afgelopen dinsdag zijn er veel jongeren af gekomen op de Buitengewoon spelen dag in sporthal de Schulpwei. Circa 200 enthousiaste kinderen en jongeren hebben deelgenomen aan de verschillende activiteiten die werden aangeboden. Het jongerenwerk heeft in samenwerking met Fit in Wassenaar, Norlandia kinderopvang, Bibliotheek Wassenaar voor het Poppenkast theater, Olympia 72 voor de handbal clinic en Alles en nog meer voor de attributen. Jongeren konden door een stormbaan heen gaan er waren verschillende springkussens voor ieder wat wils.

Het jongerenwerk had verschillende sport en spel items uitgezet waar jongeren met elkaar in competitie konden gaan tegen elkaar. Een favoriet onderdeel van de middag was het speed voetbal. Hierin werd er gemeten wie het aller hardst kon schieten. Dit heeft voor de nodige competitie gezorgd onder de deelnemers. De eerste plaats ging uit naar Viano Pieternella, hij schoot met wel liefst 50 Kilometer per uur de bal in het goal.

De tweede plaats was voor Abdul Zaaj met 48 kilometer per uur. Een hele fanatieke dame heeft keer op keer haar record proberen te verbeteren Maira Olijslager schoot met 36 kilometer per uur het hardst van de meiden. In totaal hebben in de middag 28 jongeren geprobeerd het record van Viano te verbreken. Zelf een aantal volwassenen hebben geprobeerd dit te verbreken maar het record hield stand.

Alle betrokkenen partijen die hebben meegewerkt aan de organisatie van deze middag kijken terug op een geslaagde middag.
Op dinsdag 18 oktober is onze collega Rens live gegaan op Instagram in samenwerking met Indigo drugspreventie Drugskompas. Het thema was Social media. Jongeren konden hier vragen over stellen. Het ging o.a. over schermtijd. Er werd gewerkt met stellingen daarna heeft Drugskompas hier wat adviezen en tips over gegeven.

Het jongerenwerk gaat regelmatig live op Instagram over diverse onderwerpen. Onze Instagram pagina is te vinden onder jongerenwerk_wassenaar.
Meer weten? Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Al onze contactgegevens zijn terug te vinden op onze website: https://ikbenervoorjou.nu/wassenaar

 

Tags

Buitengewoon Spelen dagIk ben er voor jouJong in WassenaarStichting Jeugd- & Jongerenwerk
Gerelateerde artikelen
Back To Top