Skip to content
Fotocredit: PR

Tri-Team lopers gaan door weer en wind

7 november 20222 minute read

Zondag 6 november was weer een dag met een vol programma voor de lopers van het WZK Tri-Team. In Mijdrecht ging de winter editie van het Zorg en Zekerheid circuit van start. Traditie getrouw is dat met de Zilveren Turfloop, georganiseerd door AV de Veenlopers.

Diverse afstanden door de polder en langs het riviertje de kromme Mijdrecht stonden op het programma, maar ook wandelen behoorde tot de mogelijkheden. Het weer had zich prima aangepast aan het jaargetij en met een pittig windje en regen werden de lopers weggeschoten voor hun loop op weg naar eeuwige roem in het klassement van het Zorg en Zekerheid circuit. 1 loopster verdient een speciale vermelding en dat is Karin Gerse. Deze loopster is al maanden aan het trainen voor een mooie prestatie op de 5 kilometer en als je dan met deze omstandigheden 2 minuten van je pr afsnoept, dan heb je het recht om blij over de finish te komen.

We gaan van Mijdrecht naar Terschelling! Op dit Friese Waddeneiland stond alles in het teken van de Berenloop. Voor de 25e keer was er weer een vol programma voor de duizenden lopers die elke keer naar het eiland trekken. Van een jeugdloop en een 5 en 10km op zaterdag naar een halve en hele marathon op de zondag, was het alleen maar lopen wat de klok sloeg op Terschelling dit weekend. Waar het op de zaterdag nog prima weer was, bleek dit, na het openschuiven van de gordijnen op zondagmorgen, er totaal anders uit te zien! Ook hier waren het de regen en de wind die ervoor zorgden dat het een loodzware editie zou gaan worden.

De populariteit van de Berenloop komt vooral door de prachtige parcoursen die het eiland Terschelling rijk is, van de start naast de Brandaris door de duinen naar het strand, bossen en weilanden. Alles is aanwezig om voor een onvergetelijke ervaring te zorgen. En onvergetelijk werd het ook voor de Tri-Teamers die allemaal de finish passeerden en het er unaniem over eens waren dat ze volgend jaar weer naar Terschelling terug willen! Lijkt het u ook leuk om te leren hardlopen? Kijk dan op onze site www.tri-team.nl en train eens mee! U bent van harte welkom.

berenlooptineke

Tags

HardlopenwedstrijdverslagWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top