Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Adelbert College

LVA-Verkiezingen op het Adelbert College

8 november 20222 minute read

Het is weer LVA-week. Gekleed in brandweerpakjes, hawaïpakken, piratenkledij, boerinnenjurkjes, flowerpowerkleding, glitterjurkjes en Minions- en Gru-pakken liepen de leerlingen door de school om hun partij te presenteren. Het gebouw werd als vanouds sfeervol versierd met flyers en in de pauze kon iedereen weer genieten van muziek en zelfbedachte acts van de deelnemende partijen Tiqa, Nasa, Tiki, Para, Masta, Biba, Hippa, Diso, Blussa en de Tegenpartij. Op de laatste dag werden de leerlingen getrakteerd op een roast van de partijen onderling en kon er via een link worden gestemd.

Doel van de LVA-week elk jaar is het kiezen van een nieuwe LeerlingVereniging Adelbert. Deze leerlingen zijn belangrijke ambassadeurs van de school en zijn daarbij verantwoordelijk voor de organisatie van de schoolfeesten.

De LVA-week vraagt van alle deelnemende leerlingen de nodige voorbereiding. Want meedoen aan de verkiezing is meer dan feesten: er moeten sponsoren worden geworven, outfits uitgezocht, flyers ontworpen en acts worden voorbereid. Er komt dus nogal wat aan samenwerking, planning en communicatie bij kijken.

Het waren gezellige, feestelijke dagen, waarin het Adelbert weer eens meer dan alleen een school kon zijn voor de leerlingen.

De winnaar van de LVA-Verkiezingen 2022 is Tiqa. Er waren ook partijen die alleen voor de lol meededen en daarvan is de winnaar Nasa. Het Adelbert wenst Tiqa heel veel plezier en succes!

 

Tags

Adelbert CollegeFeestLeerlingenLVAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top