Ga naar hoofdinhoud

Word ook vrijwilliger!

9 november 20222 minute read

Vrijwilligers zijn altijd hard nodig. Denk aan de hulpouders bij school of de sportclub, maar ook bijvoorbeeld aan mantelzorgers en zo zijn er nog tal van voorbeelden. We zien vaak dat vrijwilligers zich voor meerdere verschillende vacatures inzetten. Maar waarom doen mensen tegenwoordig vrijwilligerswerk? Dat is omdat ze er zelf ook vaak veel voldoening uit halen, nieuwe vaardigheden leren en zichzelf ontwikkelen.

Zo kan het ook helpen bij een mogelijke carrièreswitch of doelstellingen voor jezelf. Zelfontplooiing geeft een goed gevoel en je helpt ook nog eens een ander! Ze zeggen niet voor niets vrijwilligerswerk maakt gelukkiger!

• Wil jij graag tuinieren? Maar heb je geen tuin of is hij niet groot genoeg? Dan is Gemiva op zoek naar jou! Jongeren met een beperking hebben wat ondersteuning nodig in het bijhouden van hun volkstuin. Help jij mee? (Vac.D.030)

• Gemiva is ook op zoek naar een vrijwilliger die wil helpen met de ondersteuning bij activiteiten van jongeren met een handicap. (Vac.A.077)

• WASBO vraagt versterking binnen het bestuur. Het gaat om een 2e secretaris en een 2e penningmeester en wat extra algemene ondersteuning. (Vac.B.126)

• Lezen met kinderen uit groep 4 t/m 8 dat kan bij de Jan Baptistschool. Het is zo leuk om kinderen te helpen met hun leesvaardigheden. (Vac.M.073)

• Mensen met dementie helpen herinneringen boven te halen door pianospelen. Dat kan! Kan jij pianospelen en het verleden weer laten leven voor deze mensen? Reageer dan op deze vacature van SWZ. (Vac.M.061)

Meer informatie op onze website of kom langs tijdens onze open spreekuren op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.
www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070-5113133

 

Tags

VacaturebankVacaturesVCWVrijwilligerscentrale WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top