Skip to content
Fotocredit: PR

Tijd voor Vitaliteit in de maand november

10 november 20222 minute read

Fit in Wassenaar kijkt terug op een vliegende start van November Vitaliteitsmaand met de Vitaliteitsmarkt in de Bibliotheek Wassenaar!

Er waren afgelopen zaterdag bij deze markt ruim 60 bezoekers, van jong tot oud. De markt werd geopend met een inspirerende lezing van Wouter de Jong, bekend van ‘Sportschool voor je geest’. Hij wist met zijn positieve benadering het publiek in beweging te krijgen. Ook Qi Gong van WiseTribe en FitStap hebben hieraan bijgedragen.

Voor de jongste bezoekers werd er voorgelezen en was er een speurtocht door de bibliotheek met vragen over voeding, met als beloning een stuk vers fruit. Stichting Wassenaarse Zorg was aanwezig met hun belevenissen tafel. Dit alles in goede organisatie van de Bibliotheek Wassenaar samen met Fit in Wassenaar.

Met november ‘Vitaliteitsmaand’ sluiten we aan bij Nederland Leest. Nederland Leest gaat dit jaar over het ouder worden in deze tijd: Hoe is het om ouder te worden en hoe blijf je fit en vitaal? Tijdens Nederland Leest organiseren we verschillende activiteiten voor inwoners van Wassenaar rondom het thema Oud worden, jong blijven!

De Vitaliteitsmaand is een initiatief van Bibliotheek Wassenaar, Stichting Wassenaarse Zorg en Leefstijlakkoord Fit in Wassenaar. Gedurende deze maand worden tal van activiteiten georganiseerd met als overkoepelend thema ‘Vitaliteit’. Neem gauw een kijkje in de agenda op www.fitinwassenaar.nl.

collage vitaliteitsmarkt 2022

Tags

BibliiotheekFit in WassenaarVitaliteiteitsmaandWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top