Skip to content
Fotocredit: PR

YMCA-Meijendel ook volgend jaar weer op kamp!

10 november 20222 minute read

Afgelopen zomervakantie zijn er maar liefst 25 kinderen samen met 9 man leiding op een onwijs toffe kampweek geweest! Het was een fantastische week met een bomvol programma inclusief een speurtocht, kampvuur, water-survivalbaan en zelfs ‘s avonds lasergamen. In de omgeving hebben we ook veel verkend, zo zijn we wezen “statten”, werd het Ruilspel gespeeld en hebben we een heerlijk verkoelende duik genomen in het zwembad.

Vanwege het meer dan geslaagde kamp dit jaar, heeft YMCA Meijendel besloten om volgend jaar weer een fantastisch zomerkamp te organiseren voor alle kinderen uit Wassenaar, Voorschoten en omstreken! Komend jaar is het kamp is van 8 t/m 15 juli 2023 in ‘Het Boshuis’ in Driebergen. Een prachtige accommodatie midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. De leiding is alweer vol enthousiasme aan de slag met het organiseren van leuke spellen, creatieve activiteiten en dagjes uit om er ook volgend jaar weer een topweek van te maken.

Meer weten over ons kamp en het verblijf? Kijk dan op https://meijendel.ymca.nl/.

Inschrijven
Alle kinderen uit Wassenaar, Voorschoten en omstreken zijn van harte welkom om mee te gaan op YMCA Meijendel Zomerkamp. Lijkt het je leuk om een week op kamp mee te gaan of ben je afgelopen jaar al mee geweest en wil je weer mee? Je kunt je vanaf nu inschrijven voor het zomerkamp 2023 op onze website: https://meijendel.ymca.nl/.

Vragen? Stuur dan een e-mail naar ymcameijendel@gmail.com. Tot ziens op ons YMCA Meijendel zomerkamp 2023!

Tags

InschrijvenYMCA MeijendelZomerkamp
Gerelateerde artikelen
Back To Top