Ga naar hoofdinhoud

In Memoriam Ad Riem

11 november 20222 minute read

Donderdag 3 november ontvingen we het treurige nieuws dat Ad Riem op 66-jarige leeftijd is overleden. We wisten dat Ad ernstig ziek was, maar dat het zo snel afgelopen zou zijn hadden we niet verwacht. We hadden gehoopt Ad nog een tijdje in ons midden te mogen houden. Maar we kunnen troost vinden in de wetenschap dat een lang, ondragelijk lijden hem bespaard is gebleven.

Ad werd op 1 augustus 1964 lid van Blauw-Zwart, hij was toen 8 jaar. Voetballend was hij geen hoogvlieger, maar hij had veel plezier in het spelletje en was altijd erg enthousiast.

Naarmate hij ouder werd, kreeg hij belangstelling voor het vrijwilligerswerk bij de club. Dat was hem al met de paplepel ingegoten door vader Arie.
Ad heeft veel vrijwilligersfuncties bij Blauw-Zwart bekleed. Op 17-jarige leeftijd werd hij leider van een B-elftal, jongens van 15 en 16 jaar. Van 1996 tot 2003 was hij secretaris van de club. Voorzitter van de vereniging was hij van 2006 tot 2010. En drie jaar later nam hij voor de 2e keer het secretariaat op zich, dat hij in juli van dit jaar neer legde.

Daarnaast toonde hij zijn sociale hart door veel voor de ouderenverenigingen te doen en een belangrijke rol te spelen bij het Clubhuis van de Toekomst, waarvan hij een vurig pleitbezorger was. Dankzij zijn tomeloze inzet maken nu veel clubjes en organisaties gebruik van ons complex. Kortom, Ad was een Blauw-Zwarter in hart en nieren die wij enorm gaan missen.

Wij wensen alle familieleden en vrienden van Ad veel sterkte om dit verlies te kunnen dragen.
Blauw-Zwart zal Ad nooit vergeten.

Indachtig de laatste wens van Ad zal de afscheidsplechtigheid in de kantine van zijn geliefde Blauw-Zwart gehouden worden, alwaar er na afloop van de ceremonie bier en bitterballen zullen zijn. Iedereen die Ad de laatste eer wil bewijzen is op zondag 13 november om 15.00 uur welkom.
Correspondentie kan worden gericht aan Omen Uitvaartzorg, Oostdorperweg 151 2242 NJ te Wassenaar, ten name van A, Riem.

 

 

 

 

Tags

Blauw-ZwartIn Memoriam
Gerelateerde artikelen
Back To Top