Ga naar hoofdinhoud

Wassenaarse vrijwilligers in het zonnetje!

18 november 20222 minute read

We kijken terug op een fantastische weekend met FUNworkshops! Op 11 en 12 november organiseerde de Vrijwilligerscentrale Wassenaar FUNworkshops voor Wassenaarse vrijwilligers als dank en waardering voor hun inzet en bijdrage aan een mooiere samenleving. Ook veel mantelzorgers zetten we met deze waarderingsactiviteit in het zonnetje.

Iedereen die in het bezit is van een VCW-vrijwilligerspas of mantelzorgpas kon zich inschrijven voor een workshop. Variërend van een golfclinic bij de Koninklijke Haagsche golf & countryclub tot modern schilderen bij Ars et Studium, prachtige wandelingen met een gids door Meijendel of Lentevreugd of een bierproeverij bij Crooked Spider. Na het openzetten van de inschrijving begin oktober schreven de eerste mensen zich snel in om de felbegeerde plekken te kunnen reserveren. Zelf nam ik een kijkje bij het ecoline schilderen bij Atelier de Paauw, wat een kleurrijk feest was het!

Een mededeelnemer schreef: “Dank voor de geboden mogelijkheid om de workshop bij te wonen! Een zeer inspirerende ervaring.” Ook bracht ik een flitsbezoek aan het bloemschikken en de make-up workshop van Floors Beautybar. Ze had veel make up bij zich maar gaf ook goede tips hoe je je eigen make up kan gebruiken voor het beste resultaat.

Wat hebben we al veel leuke reacties gekregen van deelnemers van de workshops. Trots en blij dat we zoveel mensen hebben kunnen waarderen en inspireren; daar doen we het voor!

“Heel veel dank aan het hele organisatieteam voor de leerzame en gezellige FUNworkshop, de wandeling in Lentevreugd en de afronding in De Baron. Geweldig dat de VWC dit doet!”

De FUNworkshops werden bezocht door een mooie mix van Wassenaarders vanuit veel verschillende vrijwilligersorganisaties. Er werd dan ook druk gepraat over de recente perikelen van de Wassenaarse politiek maar vooral over hun eigen bijdrage aan de Wassenaarse samenleving. “…….. dat gaf de gelegenheid om met de andere vrijwilligers over hun ‘werk’ te praten, wat ik erg interessant vond.” Daaruit bleek maar weer hoe divers vrijwilligerswerk is en dat je jouw talenten altijd wel ergens kan inzetten.

Heb jij als vrijwilliger deze dagen van FUNworkshops gemist? Niet getreurd want volgend jaar organiseren weer leuke workshops! Dus zorg dat je dan in het bezit bent van een vrijwilligerspas en maak gebruik van diverse leuke acties! Een VCW-vrijwilligerspas kan je aanvragen via de organisatie waar jij vrijwilligerswerk doet.
Wij willen alle vrijwilligers én ondernemers bedanken voor het mogelijk maken van deze geweldige dagen!

 

Tags

FunworkshopsVCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top