Skip to content
Fotocredit: redactie Wassenaarders

Sinterklaas aangekomen in Wassenaar

20 november 202232 second read

Sinterklaas is vanmiddag aangekomen in Wassenaar. In de Haven werd hij ontvangen door burgemeester Leendert de Lange en veel, heel veel Pieten! Kort na aankomst begon de Sint aan zijn intocht door Wassenaar. Dat deed hij op zijn onafscheidelijke paard Amerigo. Ondanks de kou en (later) de regen kreeg de Sint een warm welkom. 

Via de Hofcampweg, Johan de Wittstraat met oversteek van de Van Zuijlen Nijeveltstraat ging de Sint en zijn gevolg richting Langstraat met als eindbestemming het Evenenemtenplein. Daar vond een meet & greet met de Sint plaat en verzorgde Magic Piet en Piet Martino een mooi programma. 

Check voor meer foto’s onze Facebookpagina. 

 MG 1224

Tags

Intocht SinterklaasSint intochtSinterklaasWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top