Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Dag van de Ondernemer: Wethouder Van Sloten verrast drie Wassenaarse Ondernemers met taart en bloemen

21 november 202251 second read

Wethouder Aart van Sloten zette drie ondernemers in het zonnetje ter gelegenheid van de Dag van de Ondernemer op vrijdag 18 november. Veronique Schoorl-Evers (Chaussette Lingerie en Badmode), Coby Gras (Chocolaterie Delicious) en Miranda Kuijt (gastouderopvang ‘t bloemetje), ontvingen een taart en een bos bloemen als dank voor hun ondernemerschap.

Net zoals vorig jaar riep de wethouder Economie inwoners en ondernemers op een Wassenaarse ondernemer voor te dragen, die het verdiende extra in de belangstelling te staan. Er zijn dit jaar 38 nominaties binnen gekomen. Uit deze inzendingen zijn drie willekeurige Wassenaarse ondernemers geloot.

Wethouder Aart van Sloten: “Ondernemers zijn het visitekaartje van Wassenaar en van groot belang voor de leefbaarheid en de bedrijvigheid. Deze drie ondernemers staan voor ALLE ondernemers in Wassenaar, die ik bij deze allen wil bedanken voor alles wat zij voor Wassenaar doen en betekenen. Samen maken zij ons dorp nog mooier. De reacties van inwoners, collega-ondernemers en werknemers op de oproep waren hartverwarmend. Wassenaarse ondernemers verdienen veel respect voor hun inzet.”

Alle 38 inzendingen vindt u op www.wassenaar.nl

LaChaussetteLingeriedef

gastouderopvangtbloemetjedef

Tags

BloemenDag van de OndernemerGemeenteOndernemersTaartWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top