Ga naar hoofdinhoud

Welke talenten zet jij in?

21 november 20222 minute read

Iedereen heeft andere talenten. De één kan goed luisteren, een ander kan goed motiveren en zo zijn er nog vele andere vaardigheden. Vaak weet je wel welke sterke kanten jij hebt of waar je talent voor hebt. En dan heb je ook nog verborgen talenten. Daar kom je vaak achter door nieuwe ervaringen op te doen.

Maar hoe zet je jouw talent nou zo goed mogelijk in? In de praktijk kan dat soms nog best lastig zijn. In de vacatures hieronder kan jij jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Welke talenten zet jij in? Of ontdek jij een van je verborgen talenten in een van de onderstaande vacatures?

• De gemeente Wassenaar is op zoek naar begeleiders van vluchtelingen in Duinrell bij taal en/of sport. Geef jij hen een goede start? (Vac.M.071)
• Kan jij goed begeleiden en omgaan met jongvolwassenen met autisme? Het Theehuis Jansland zoekt een begeleider (Vac.A.146)
• Ook is het Theehuis Jansland op zoek naar iemand die het leuk vindt om diverse activiteiten te organiseren. (Vac.A.148)
• Geef jij graag iemand een goed gevoel over zichzelf? Verzorgde handen en nagels maken een groot verschil. Is handverzorging een van jouw talenten? Dan komt SWZ graag met jou in contact! (Vac.A.136)

Meer informatie op onze website of kom langs tijdens onze open spreekuren op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.
www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070-5113133

Tags

VacaturebankVacaturesVCWVrijwilligerscentrale WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top