Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

WZK Tri-Team lopers weer on the run!

22 november 20222 minute read

De leden van het WZK Tri-Team hebben zich zondag 20 november weer heerlijk uitgeleefd met het beoefenen van hun favoriete sport of in het eerste geval zelfs sporten! Aniek, Esther, Roel en Dimitri deden namelijk mee aan de Ronde Venen marathon in Abcoude.

Alleen ging het op een bijzondere manier, namelijk afwisselend op de fiets en hardlopend werden de 42 kilometers volbracht. De route die via Amstelhoek, Mijdrecht, Wilnis, Vinkenveen en Baambrugge weer in Abcoude uitkwam was een schitterende route. Deels onverhard maar ook door een koeienstal en plantenkassen beleefden de 4 atleten een schitterende morgen in de polder! In Lage Vuursche liepen Diana en Roald een trail wedstrijd die zijn naam dankt aan het gelijknamige dorp.

Het was de eerste koude dag van deze herfst en de vorst lag mooi over de heide en de bomen en gaf een werkelijk sprookjesachtige aanblik. Vanuit het startgebied liepen Diana en Roald zo de bossen in en de heidevelden over. In deze koninklijk omgeving met kasteel Drakestein en paleis Soestdijk langs en in de buurt van de route, kwam er na 21,1 kilometer een einde aan een prachtig loopavontuur en mooie herinneringen voor later waren gemaakt. Richard en Jeffrey zochten het dichter bij huis en liepen door duingebied Berkheide buiten de bestaande paadjes naar een mooie afstand en genoten beide van het heerlijke weer. Binnenkort vindt er een klein evenement plaats voor de leden van WZK Tri-Team.

Op het strand van Wassenaarse slag vindt er dan een 5 en 10 kilometer loop plaats, georganiseerd door de trainers Marc en Pieter. Meedoen is belangrijker dan winnen en alle leden van WZK Tri-Team zijn van harte welkom! Geef je op bij Pieter of Marc en loop gezellig mee.

Neem ook eens een kijkje op onze site: www.Tri-Team.nl of kom eens gezellig meetrainen op de dinsdag- of donderdagavond.

Tags

HardlopenVerslagWassenaarWZK Tri-team
Back To Top